diplomski rad
Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule
diplomski rad

Grubišić, Antonio Ćiril
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Citirajte ovaj rad

Grubišić, A. Ć. (2022). Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

Grubišić, Antonio Ćiril. "Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

Grubišić, Antonio Ćiril. "Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

Grubišić, A. Ć. (2022). 'Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

Grubišić AĆ. Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

A. Ć. Grubišić, "Utjecaj selenija na profil glukozinolata u klicama brokule : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:688895

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.