master's thesis
Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom
diplomski rad

Ramljak, Luka
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Chemistry

Cite this document

Ramljak, L. (2021). Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

Ramljak, Luka. "Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

Ramljak, Luka. "Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

Ramljak, L. (2021). 'Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

Ramljak L. Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2021 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

L. Ramljak, "Priprava i elektrokemijska karakterizacija kompleksa kobalta, nikla i bakra s 2 i 6 hidroksinikotinskom kiselinom : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:737741

Please login to the repository to save this object to your list.