Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Vuleta, D. (2021). Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453
Vuleta, Deni. "Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453
Vuleta, Deni. "Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453
Vuleta, D. (2021). 'Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453
Vuleta D. Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453
D. Vuleta, "Implementacija sustava sigurnosti hrane u proizvodnji sušene kračice : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:218453