Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Marić, N. (2020). Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, Nikola. "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, Nikola. "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, N. (2020). 'Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić N. Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
N. Marić, "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075