Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za kemiju Sveučilište u Splitu Medicinski fakultet
Citirajte ovaj rad
Begonja, A. (2017). Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408
Begonja, Ante. "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408
Begonja, Ante. "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408
Begonja, A. (2017). 'Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408
Begonja A. Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408
A. Begonja, "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408