diplomski rad
Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina
diplomski rad

Ante Begonja (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet
Citirajte ovaj rad...

Begonja, A. (2017). Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408

Begonja, Ante. "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408

Begonja, Ante. "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408

Begonja, A. (2017). 'Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 25.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408

Begonja A. Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 25.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408

A. Begonja, "Utjecaj tehnološkog postupka produžene maceracije na antimikrobni učinak bijelog vina : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:566408