prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
Rad dostupan nakon 2027-01-22
završni rad
Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
završni rad

Runtić, Dora
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Runtić, D. (2024). Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, D. (2024). 'Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić D. Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

D. Runtić, "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.