Žuvelek, K. (2024). Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661
Žuvelek, Klara. "Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661
Žuvelek, Klara. "Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661
Žuvelek, K. (2024). 'Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661
Žuvelek K. Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661
K. Žuvelek, "Utjecaj uvjeta čuvanja na aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:148661