Sinovčić, D. (2023). Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332
Sinovčić, Danica. "Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332
Sinovčić, Danica. "Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332
Sinovčić, D. (2023). 'Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332
Sinovčić D. Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332
D. Sinovčić, "Proizvodnja craft piva te analiza hlapljivih spojeva tijekom i nakon alkoholne fermentacije : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:870332