Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za kemiju
Citirajte ovaj rad
Jurlina, K. (2023). Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358
Jurlina, Kristina. "Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358
Jurlina, Kristina. "Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358
Jurlina, K. (2023). 'Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358
Jurlina K. Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358
K. Jurlina, "Hlapljivi spojevi kozjeg sira iz mišine : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:893358