Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Bralić, S. (2022). Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146
Bralić, Sara. "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146
Bralić, Sara. "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146
Bralić, S. (2022). 'Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146
Bralić S. Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146
S. Bralić, "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146