Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Pavić, K. (2021). Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917
Pavić, Klara. "Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917
Pavić, Klara. "Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917
Pavić, K. (2021). 'Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917
Pavić K. Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917
K. Pavić, "Ekološka proizvodnja i koraci do eko znaka za maslinovo ulje : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:419917