Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja
završni rad
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Marić, N. (2020). Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, Nikola. "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, Nikola. "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić, N. (2020). 'Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 02.04.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Marić N. Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 02.04.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
N. Marić, "Uzročnici propadanja svježih plodova mandarine - Citrus unshiu tijekom trženja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:880075
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.