Rad dostupan nakon 2021-09-16prikaz prve stranice dokumenta Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva
završni rad
Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva
završni rad

Radelj, Matea (2019)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Citirajte ovaj rad

Radelj, M. (2019). Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

Radelj, Matea. "Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

Radelj, Matea. "Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

Radelj, M. (2019). 'Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 04.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

Radelj M. Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

M. Radelj, "Glukozinolatni profil hrena (Armoracia rusticana). Konvencionalna vs. mikrovalovima potpomognuta izolacija hlapljivih spojeva : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:227703

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.