diplomski rad
Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta
diplomski rad

Bralić, Sara
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Bralić, S. (2022). Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

Bralić, Sara. "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

Bralić, Sara. "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

Bralić, S. (2022). 'Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 30.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

Bralić S. Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 30.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

S. Bralić, "Senzorska svojstva i aromatični profil dimljenih pršuta : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:422146

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.