University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Chemistry
Cite this document
Šaban, P. (2021). Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, Petra. "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, Petra. "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban, P. (2021). 'Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 28 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
Šaban P. Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2021 [cited 2024 October 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487
P. Šaban, "Hlapljivi spojevi sira iz mišine određeni pomoću destilacije sa dušikom i trapovima : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:730487