University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Mimica, N. (2019). Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235
Mimica, Nina. "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235
Mimica, Nina. "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235
Mimica, N. (2019). 'Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235
Mimica N. Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235
N. Mimica, "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235