University of Split Faculty of Chemistry and Technology Library
Cite this document
Jolić, N. (2019). Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, N. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić N. Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2019 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
N. Jolić, "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083