University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Đaković, L. (2022). Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, L. (2022). 'Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 27 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković L. Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2022 [cited 2024 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
L. Đaković, "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517