University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Debeljak, M. (2022). Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783
Debeljak, Matea. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783
Debeljak, Matea. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783
Debeljak, M. (2022). 'Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783
Debeljak M. Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2022 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783
M. Debeljak, "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783