undergraduate thesis
Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima
završni rad

Mimica, Nina
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Mimica, N. (2019). Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

Mimica, Nina. "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

Mimica, Nina. "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

Mimica, N. (2019). 'Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 11 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

Mimica N. Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2021 November 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

N. Mimica, "Usporedba fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata bijelog i crnog češnjaka pripravljenih postupkom ekstrakcije mikrovalovima : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:997235

Please login to the repository to save this object to your list.