undergraduate thesis
Influence of temperature, mixing time and storage time on the oxidative stability of olive oil obtained from the olive variety oblica
bachelor thesis

Matea Šušnjara (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document...

Šušnjara, M. (2017). Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, M. (2017). 'Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 17 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara M. Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2017 [cited 2019 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

M. Šušnjara, "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978