undergraduate thesis
Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica
završni rad

Šušnjara, Matea
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Šušnjara, M. (2017). Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara, M. (2017). 'Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 28 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Šušnjara M. Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2022 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

M. Šušnjara, "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978

Please login to the repository to save this object to your list.