undergraduate thesis
Influence of the pectolytic enzymes on anthocyanin content in red wine during its processing
bachelor thesis

Luka Ivandić (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document...

Ivandić, L. (2017). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, L. (2017). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 17 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić L. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2017 [cited 2019 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

L. Ivandić, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703