undergraduate thesis
Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa
završni rad

Luka Ivandić (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry
Cite this document

Ivandić, L. (2017). Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, Luka. "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić, L. (2017). 'Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 23 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Ivandić L. Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2020 February 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

L. Ivandić, "Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:958703

Islandora Bookmark - Please login to use this feature