završni rad
Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza
završni rad

Bulaš, Natalija
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Bulaš, N. (2020). Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, Natalija. "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, Natalija. "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, N. (2020). 'Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš N. Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

N. Bulaš, "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.