završni rad
Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine
završni rad

Periša, Karmen
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju

Citirajte ovaj rad

Periša, K. (2020). Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

Periša, Karmen. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

Periša, Karmen. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

Periša, K. (2020). 'Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

Periša K. Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

K. Periša, "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.