undergraduate thesis
Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza
završni rad

Bulaš, Natalija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Bulaš, N. (2020). Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, Natalija. "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, Natalija. "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš, N. (2020). 'Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 17 June 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Bulaš N. Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2020 [cited 2021 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

N. Bulaš, "Ekstrakti začinskog i ljekovitog bilja kao prirodni inhibitori polifenol oksidaza : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:151562

Islandora Bookmark - Please login to use this feature