University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Botić, V. (2020). Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057
Botić, Viktorija. "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057
Botić, Viktorija. "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057
Botić, V. (2020). 'Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057
Botić V. Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2020 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057
V. Botić, "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057