University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Klanac, A. (2018). Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac, A. (2018). 'Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
Klanac A. Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826
A. Klanac, "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826