University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Barbarić, S. (2017). Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622
Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622
Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622
Barbarić, S. (2017). 'Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622
Barbarić S. Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622
S. Barbarić, "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622