prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
Embargo period 2027-02-12
undergraduate thesis
Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave
završni rad

Runtić, Dora
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Runtić, D. (2024). Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, Dora. "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić, D. (2024). 'Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 05 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Runtić D. Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2024 [cited 2025 April 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

D. Runtić, "Utjecaj tehnika mljevenja na mikrostrukturu i karakteristike biljnog praha tušta (Portulaca oleracea L.) i udio fenola u vodenom ekstraktu prije i poslije simuliranog modela probave : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:152682

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.