University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Chemistry
Cite this document
Hrvatin, M. (2018). Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322
Hrvatin, Matea. "Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322
Hrvatin, Matea. "Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322
Hrvatin, M. (2018). 'Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 02 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322
Hrvatin M. Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 November 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322
M. Hrvatin, "Potenciometrijsko određivanje ukupnog sadržaja bakra u uzorcima čajeva od kadulje, kamilice i lipe : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:478322