master's thesis
Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.)
diplomski rad

Botić, Viktorija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Botić, V. (2020). Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

Botić, Viktorija. "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

Botić, Viktorija. "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

Botić, V. (2020). 'Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

Botić V. Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2020 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

V. Botić, "Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.) : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458057

Please login to the repository to save this object to your list.