Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave
University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Antolović, N. (2019). Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415
Antolović, Nikolina. "Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415
Antolović, Nikolina. "Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415
Antolović, N. (2019). 'Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 13 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415
Antolović N. Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2023 March 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415
N. Antolović, "Gastrointestinalna stabilnost izotiocijanata iz mikrovalnog ekstrakta biljke dragoljub (Tropaeolum majus L.) nakon dvofaznog simuliranog modela probave : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:166415