undergraduate thesis
Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom
završni rad

Mateljak, Karmen
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Mateljak, K. (2019). Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

Mateljak, Karmen. "Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

Mateljak, Karmen. "Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

Mateljak, K. (2019). 'Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 04 August 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

Mateljak K. Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2021 August 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

K. Mateljak, "Utjecaj ultrazvučnog djelovanja na postizanje stanja potpune suspenzije kristala boraksa u kristalizatoru sa SBT miješalom : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:797005

Islandora Bookmark - Please login to use this feature