undergraduate thesis
Determination of volatile compounds from rosemary, sage, oregano and thyme after encapsulation
bachelor thesis

Marija Čulina (2018)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document...

Čulina, M. (2018). Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465

Čulina, Marija. "Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465

Čulina, Marija. "Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465

Čulina, M. (2018). 'Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 26 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465

Čulina M. Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2018 [cited 2019 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465

M. Čulina, "Određivanje hlapljivih spojeva i ukupnih fenola iz ružmarina, kadulje, origana i timijana nakon postupka inkapsulacije : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:831465