master's thesis
Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki
diplomski rad

Krejčir, Kornelija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Chemistry

Cite this document

Krejčir, K. (2018). Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

Krejčir, Kornelija. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

Krejčir, Kornelija. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

Krejčir, K. (2018). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

Krejčir K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

K. Krejčir, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza vodenog ekstrakta i eteričnog ulja chia sjemenki : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:931109

Please login to the repository to save this object to your list.