master's thesis
Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza
diplomski rad

Ivana Božić (2018)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Chemistry
Cite this document

Božić, I. (2018). Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

Božić, Ivana. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

Božić, Ivana. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

Božić, I. (2018). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

Božić I. Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

I. Božić, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti i ispitivanje sposobnosti inhibicije kolinesteraza nehlapljivih izolata korijena gaveza : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:401623

Islandora Bookmark - Please login to use this feature