undergraduate thesis
Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije
završni rad

Jolić, Nina
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library

Cite this document

Jolić, N. (2019). Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, N. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić N. Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2019 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

N. Jolić, "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Please login to the repository to save this object to your list.